Podzim naplno v Top4Running Clubu

Podzim je v plném proudu. Venku se počasí střídá rychleji, než byste řekli Top4Running, teploty se přiblížily těm, na které bývá nastavena lednice, vítr svádí spíše k pouštění draků a světlo je venku pouze pokud jste ve škole nebo v práci. Ani jedna přitěžující okolnost ale doufám nikomu nebrání nazout běžecké boty a vyrazit vstříc endorfinům.

Také většina silničních závodů už je za námi. Celé září jsme proto na trénincích zasvětili ladění finální formy na desítku. Celá plejáda možností, kde závodit, vyvrcholila 30.9. na pražské Ladronce, kde v rámci série závodů Run Tour proběhl předposlední podnik letošní sezóny. Zde byly pro dospělé nachystány jako již tradičně dvě varianty – 5 nebo 10 km. Letos počasí opravdu přálo, bylo krásných 18 stupňů, azuro, ideální běžecké podmínky. Trasa byla taktéž skvěle připravena a podtržena kvalitní organizací pak přinesla nezapomenutelný zážitek.

 

V říjnu jsme pak vyměnili rychlé tréninky za silové. Vybíhali jsme schody různé délky i výšky, nejen naše oblíbené Podolské. 😊 Posílili jsme ale i vrchní polovinu těla doplňkovým cvičením. Tyto tréninky je potřeba zařadit do přípravy, byť nepatří mezi jednoduché ani oblíbené.

Na listopadových trénincích tak budeme pokračovat v silovějším podání, jen vyměníme povrch za méně asfaltový (v rámci možností) a méně rovinatý. 😊 Také nás čeká testování bot Salomon a sporttesterů Suunto v rámci přípravy na Velkou Kunratickou, která se běží už 12.11. Během tréninku bude také možnost vyhrát startovné, tak přijď do Náplavní i ty! Vybíháme tradičně ve středu v 18:30.

 

Listopadová termínovka tréninků T4RC

DatumČasTéma
1.11. (st)18:30Podzim naplno
8.11. (st)18:30Velká Kunratická
testování Salomon + Suunto
15.11. (st)18:30Podzim naplno
22.11. (st)18:30Podzim naplno
25.11. (so)11:00Víkendový speciál
30.11. (čt)18:30Podzim naplno

Nějaký připomínky?

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..